06 538 089 84
info@studio-buiten.nl

BINNEN

Het is wetenschappelijk bewezen: binnenplanten zorgen voor een goed werk- en leefklimaat. Planten bevorderen naast de luchtvochtigheid ook de productiviteit van uw medewerkers en dragen bij aan een prettige werkomgeving.

Wij leveren mooie en exclusieve kamerplanten op hydrocultuur. Met hydrocultuur bent u verzekerd van gezonde en sterke planten. Bovendien zijn planten op hydrocultuur duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Doordat wij planten afnemen van met zorg geselecteerde kwekers kunnen wij u de mooiste planten garanderen: de beste kwaliteit voor eerlijke prijzen.

Tevens leveren we o.a. Kunstbomen met bloesem, groene moswanden en groene plantenwanden.

Onderhoud is noodzakelijk om de groei en ontwikkeling van planten te garanderen. De door ons geadviseerde planten en materialen zijn eenvoudig te onderhouden. Maar wij kunnen u ook compleet ontzorgen: we hebben voor iedere situatie en elk budget een passend onderhoudsabonnement.

Heeft u al een lopend onderhoudscontract voor BINNEN en/of BUITEN? Wij houden dit contract graag voor u tegen het licht.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over passende planten en potten die uw bedrijfsidentiteit versterken.